Energie besparing

Smart Solutions helpt je niet enkel op vlak van mobiele telefonie, maar helpt je ook om op een eenvoudige manier geld te besparen op vlak van elektriciteit en aardgas. We vergelijken gratis de verschillende leveranciers in uw regio en houden hierbij rekening met jouw verbruik.

Sinds het inlassen van de vrije concurrentie is de elektriciteit- en gasmarkt heel wat complexer geworden voor de gebruiker. Niet enkel worden leveranciers verplicht om voortdurend competitie te voeren met hun concurrenten op gebied van prijzen, ook moeten gebruikers voortaan zelf actief op zoek naar een gepaste leverancier. Verlies je af en toe als gebruiker het overzicht en weet je niet wat kiezen?

Smart Solutions wil je graag helpen om het overzicht te behouden. We bieden een oplossing voor al jouw energievragen, zodat je als consument snel en eenvoudig én aan de hand van persoonlijk advies leveranciers kan vergelijken op basis van prijzen en geleverde diensten.

Wij bieden je niet enkel een contractvoorstel, maar volgen ook de eventuele overstap naar een nieuwe leverancier op van begin tot eind. Smart Solutions werkt onafhankelijk van energieleveranciers en biedt haar diensten en advies daarenboven gratis aan aan de consument.

Correcte en transparante energieprijzen noodzakelijk

“De regering wil namelijk een ambitieus concurrentiebeleid voeren dat zorgt voor meer koopkracht voor de mensen en meer concurrentiekracht voor de bedrijven. Dit kan alleen maar als ook de energiesector correcte en transparante prijzen hanteert. Onze prijzen voor gas en elektriciteit mogen niet hoger liggen dan de gemiddelde prijs in onze buurlanden.”

– Minister van Economie en Consumenten Johan Vande Lanotte.


Minder betalen voor je energiefactuur?

Samen met jou zoeken we naar het tarief dat het voordeligst is.
Vraag hier je offerte aan