Mobile Solutions

Onze gsm is vandaag de dag onmisbaar geworden. Al gebruiken we hem dagelijks om te bellen, sms’en en surfen, toch staan we vaak niet stil bij het totale kostenplaatje. We blijven trouw aan onze operator waardoor we op termijn vaak opgescheept zitten met dure en doorgaans verouderde formules die niet afgestemd zijn op ons verbruik.

Het lijkt wel of we schrik hebben om van operator of tariefformule te veranderen. Nochtans kunnen we op die manier heel wat besparen en onze maandelijkse uitgaven beperken. Heb je ook het gevoel dat je facturen de laatste maanden de pan uit rijzen? Heb je het gevoel dat je huidige tariefmodule niet afgestemd is op jouw specifieke behoeften? Wil je kunnen surfen, tweeten, mailen, chatten, sms’en en bellen zonder je zorgen te moeten maken over een torenhoog bedrag dat aan het einde van de maand op je factuur verschijnt?

Smart Solutions gaat samen met jou na welk tariefplan het best overeenstemt met jouw gebruikspatroon. Om een duidelijk beeld te krijgen van welke tarieven worden aangeboden en welke operator het beste bij jou past, gaan we van start met een vergelijkende studie om je vervolgens op een onderbouwde manier te kunnen adviseren. Daarenboven is Smart Solutions niet enkel een adviesbureau, onafhankelijk van mobiele operatoren, maar bieden we onze diensten ook gratis aan. Kortom, we helpen je op een slimme manier te besparen en dit zonder dat je moet inboeten aan luxe.

Nieuwe telecomwet zorgt voor meer consumentenbescherming

“Met versterkte rechten, meer vrijheid en de mogelijkheid om sneller en eenvoudiger van operator te veranderen, kan de consument de telecommarkt tot meer concurrentie dwingen en meer druk op de prijzen zetten” – Minister van Economie en Consumenten Johan Vande Lanotte.


Minder betalen voor je mobiele telefoonkosten?

Samen gaan we op zoek naar het tariefplan dat het beste aansluit bij jouw behoeften
Vraag hier je offerte aan